Nieuws

6. mrt, 2017

Nieuw in het aanbod! De mogelijkheid om van een stoelmassage-behandeling te komen genieten! Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten. Je zit op een comfortabele speciale stoel terwijl ik de nek, rug, armen en handen een weldadige massage geef door de kleding heen.

18. jul, 2016

Sinds kort heeft de praktijk een eigen facebookpagina.
Deel uw ervaringen, stel uw vragen, lees de informatie die daar geplaatst wordt en help praktijk Heel-zaam meer bekendheid te krijgen door de pagina te delen en te volgen!

fb.me/dorntherapiedeventer

11. apr, 2015

Ik geef deze massage al een tijdje, in eerste instantie om uit te proberen hoe de mensen het zouden ervaren. Aan de hand van de zeer positieve reacties, heb ik besloten deze massage, een combinatie van spieren in de rug losmaken en de Breuss-massage op te nemen in mijn behandelingen. Gun jezelf de ontspanning en kom het ervaren!

19. nov, 2014

Sinds kort bied ik ook korte voetreflexologie behandelingen aan met een standaardtarief van 25 euro.
Het verschil met de volledige behandeling is dat de korte behandeling voornamelijk de voetzool behandelt en de daarop liggende punten.
Zo wordt met name gewerkt op het in balans brengen van de geest, de hoofdorganen en het spijsverteringsstelsel.
Het spijsverteringsstelsel is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor uw gezondheid en daarom belangrijk om in balans te brengen.
De aandacht tijdens de korte behandeling ligt wat minder op het spier- en gewrichtstelsel.

1. jul, 2013

Afgelopen zaterdag heb ik mijn diploma gehaald voor het examen Voetzonereflexologie van de Bond van Europese Reflexologen (de BER).

Na voor de opleiding 80 behandelingen te hebben gegeven aan 20 verschillende mensen en het examen te hebben behaald, mag ik mezelf nu oficieel voetzonereflexologe noemen.
Ik wil hierbij nogmaals al deze proefpersonen bedanken voor het vertrouwen en de tijd, waardoor ze het mij mogelijk gemaakt hebben, de behandeling op de juiste manier te kunnen geven. Zij hebben mij geholpen een betere therapeut te worden.
Ik heb besloten voorlopig voor de voetzonereflexologie behandelingen hetzelfde betalingssysteem te hanteren als dat ik voor de rest van mijn behandelingen doe.