Voetzonereflexologie is het activeren van de natuurlijke genezing van vele aandoeningen door middel van een voetzonereflexologiebehandeling.
Voetzonereflexologie is erop gericht de reflexzones en -punten van de voet die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen, klieren en gewrichten met duim of vinger een impuls te geven, zodat het betreffende orgaan zich kan herstellen of een zwak orgaan zich kan versterken.
Door allerlei oorzaken kan een lichaam uit zijn natuurlijke balans raken, wat zich uiteindelijk kan gaan uiten in een "ziekte".
Door middel van voetzonereflexologie behandelingen worden onbalansen in de energiebanen in het lichaam opgespoord, dit kan voelbaar zijn doordat een drukpunt op de voet gevoelig of zelfs pijnlijk is. Het lichaam zal aangespoord worden om de natuurlijke balans te gaan herstellen.

Vaak zijn 4 behandelingen voldoende om te bepalen of de voetzonereflexologie iets voor u doet.

Er zijn geen contra-indicaties voor deze vorm van behandelen, de behandeling zal het natuurlijk genezend vermogen van uw lichaam verbeteren, waardoor u zich letterlijk en figuurlijk "beter in uw vel" zult gaan voelen.

De voetreflexologiebehandeling kunt u ontvangen in een uur voor een volledige behandeling of een half uur voor een verkorte behandeling. Zie voor meer informatie hierover de pagina behandeling