Tarieven

Voor de eerste 3 combinatiebehandelingen Dorn-therapie/Breussmassage en de volledige behandelingen voetzonereflexologie
wordt een standaard tarief van 50 euro per behandeling berekend.


Eventuele vervolgbehandelingen kosten 40 euro per behandeling.
NB!
Als u langer dan een half jaar niet geweest bent, beschouw ik het als een nieuwe casus en vervalt u weer in het tarief van 50 euro.


Uitzonderingen:

De verkorte voetreflexbehandeling en de ontspanningsmassage bied ik u aan voor 35 euro per behandeling.

Graag contant betalen of op de dag van de behandeling per bank overmaken.

Uit ervaring weet ik, dat het in het belang van het resultaat is van de gecombineerde Dorn-behandeling zoals ik hem geef, dat u
de eerste 3 behandelingen ontvangt met een tussenpoos van één week.
Zo zult u het beste kunnen beoordelen wat de behandeling voor u doet.


De eerste 4 voetzonereflex-behandeling worden meestal ook gegeven met tussenpoos van een week, om een juist beeld van de werking van de behandeling te krijgen.

Mijn lidmaatschap als beroepslid van de Bond van Europese Reflexologen, een bond die de vrijheid van therapeuten respecteert, geeft u de garantie dat ik iedere twee jaar getoetst word op mijn kennis. Lidmaatschap van de BER zorgt ervoor dat een aantal ziektekostenverzekeraars de voetreflexologiebehandeling vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Zie welke ziektekostenverzekeraars op de website van de BER

Ik ga er van uit dat een ieder die komt voor een Dorn-therapie/Breuss-massage behandeling, of voetzonereflexbehandeling bereid is om samen met mij te werken aan zijn/haar gezondheid.