Tarieven en vergoedingen

Het tarief dat berekend wordt is 50 euro per behandeling.
Dit geldt voor zowel de combinatiebehandeling als de voetzonereflexbehandeling. Hou er rekening mee dat een behandeling tussen de 1 en 1 1/2 uur duurt.


Graag contant betalen of op de dag van de behandeling per bank overmaken.

Uit ervaring weet ik, dat het in het belang van het resultaat is van de gecombineerde Dorn-behandeling zoals ik hem geef, dat u
de eerste 3 behandelingen ontvangt met een tussenpoos van één week.
Zo zult u het beste kunnen beoordelen wat de behandeling voor u doet.


De eerste 4 voetzonereflex-behandeling worden meestal ook gegeven met tussenpoos van een week, om een juist beeld van de werking van de behandeling te krijgen.

Ik ga er van uit dat een ieder die komt voor een Dorn-therapie/Breuss-massage behandeling, of voetzonereflexbehandeling bereid is om samen met mij te werken aan zijn/haar gezondheid.

Mijn lidmaatschap van de beroepsverening CAT als level 3 therapeut zorgt ervoor dat een groot aantal ziektekostenverzekeraars mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoedt vanuit de aanvullende verzekering als u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.
Hieronder vallen CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO en OZF, ONVZ, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), PNO zorg, VvAa, ONVZ zorgverzekering.
Neem contact op met uw verzekeraar als u het zeker wilt weten.

Mijn lidmaatschap als beroepslid van de Bond van Europese Reflexologen, geeft u de garantie dat ik iedere twee jaar getoetst word op mijn kennis. Lidmaatschap van de BER zorgt ervoor dat een aantal ziektekostenverzekeraars de behandeling vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.
Hieronder vallen;
Aevitae (Avero), Aevitae (Cares), Aevitae (ASR), Aevitae (VGZ), AON (voorheen IAK), De Amersfoortse, ASR, Avero Achmea, Bovemij, Ditzo, FBTO, Gezond leven verzekering, Gemeente-optimaal, OZF, Ziezo, Zilveren Kruis.
Neem contact op met uw ziektekostenverzekeraar als u het zeker wilt weten.