Behandeling

Een volledig consult voor de gecombineerde behandeling dorn-therapie of de voetreflexologie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Wij lopen bij een eerste consult uw klachten, eventuele medicatie en behandelings-historie door en aan de hand daarvan ga ik u onderzoeken en behandelen.

Onderstaand volgt een omschrijving van een gecombineerde Dorn/Breuss-behandeling en een Voetzonereflexologie-behandeling

Gecombineerde Dorn/Breuss/voetreflexologie/triggerpointtherapie-behandeling

De behandeling omvat meestal de ruggewervelcorrectietechniek Dorn in combinatie met de Breuss-massage.
Het kan zijn dat ik tevens besluit bepaalde knooppunten in bijvoorbeeld uw rug, schouders of nek apart te behandelen en dat ik u een lichte voetzonereflexbehandeling geef, die hoofdzakelijk gericht zal zijn op spierontspanning en de ruggewervelgerelateerde klachten. Dit kan een extra stukje ontspanning in uw wervelkolom brengen en geeft mij een indicatie van waar de problemen in uw rug zitten

Aangezien de behandeling gericht is op het totale lichaam en de ene persoon gevoeliger is dan de andere, kan het voorkomen dat ik een weloverwogen beslissing maak een behandeling korter te maken dan gepland.

Ik wil u verzoeken zorg te dragen voor een goede persoonlijke hygiëne als u komt voor een behandeling.
Makkelijk zittende (sport) kleding maakt de behandeling voor u en mij aangenamer, aangezien ik vanaf de hoogte van uw stuitje werk en u tijdens de behandeling pendelbewegingen maakt.
U zult tijdens de behandeling een ontbloot bovenlijf hebben, broek of rok kan aanblijven.
Vrouwen kunnen hun BH aanhouden. Tijdens de Breuss-massage, waarbij u op uw buik ligt, zal ik de sluiting tijdelijk los doen.

Tarief/vergoedingen

Contact

 

Voetzonereflexologie-behandeling

U wordt behandeld volgens de methode van de Bond van Europese Reflexologen, de BER.
Comfortabel zittend of liggend op een behandelbed met ontblote voeten, zult u een totale voetzonereflexologie behandeling van ongeveer een uur ontvangen. Het héle lichaam, inclusief het totale spijsverteringssysteem, alle organen, spier-en gewrichtstelsel en psyche, zal behandeld worden. Ook vervolgafspraken zullen ongeveer een uur duren.

Ik bied ook de mogelijkheid om verkorte voetreflexbehandelingen te ondergaan van ongeveer 30 minuten. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal als u weinig tijd heeft, maar toch een doeltreffende behandeling wilt ondergaan, of om met de voetzonereflexologie kennis wilt maken. Een verkorte behandeling richt zich met name op de psyche, reiniging van het lichaam, het spijsverteringssysteem, het bekken en de wervelkolom. Het geeft u de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en geeft uw lichaam de kans om weer in balans te komen.
Deze verkorte behandeling duurt ca. een half uur en heeft een aangepast tarief van 35 euro per behandeling

Schone voeten zijn een vereiste. Graag kort van tevoren wassen.

Tarief/vergoedingen

Contact